Vippi.fi mukana tukemassa eläintensuojelutyötä

Suomalainen rahoituspalvelu Vippi.fi on tehnyt lahjoituksen Pääkaupunkiseudun Eläinsuojeluyhdistykselle. Vippi.fi myöntää lainaa arjen kaikkiin tarpeisiin ja on aina innokkaasti mukana tukemassa kaikkien suomalaisten hyvinvointia tukevia hankkeita ja yhdistyksiä.

Vippi.fi kuuluu suomalaiseen Tact Finance Oyj:hin, joka on Turun 8. suurin yhteisöveron maksaja vuoden 2016 verotustietojen mukaan. Konsernin arvoihin kuuluu vahvasti yhteisvastuullinen toimintatapa, jota yritys pyrkii toteuttamaan tukemalla yhdistyksiä, jotka toimivat yhteiskunnan hyväksi. Osana tätä periaatetta Tact Finance Oyj on nyt tehnyt Vippi.fi:n nimissä lahjoituksen Pääkaupunkiseudun Eläinsuojeluyhdistykselle. Vippi.fi yhdessä muiden tukijoiden kanssa osallistuu lahjoituksellaan muun muassa eläinten ruokien, tarvikehankintojen ja eläinlääkärikulujen rahoittamiseen.