Kiitokset Match Shown osallistujille ja kehien tulokset

Kiitos kaikille Match Showhumme 30.9. osallistuneille!

Lähes sata koiraa omistajineen saapui Hurtta Areenalle kisaamaan sekä kehissä, että nakki- ja temppukisoissa. Ensi haluamme kiittää kaikkia, jotka mahdollistivat tapahtumamme.

Kiitos kaikille sponsoreillemme, jotka lahjoittivat meille palkintoja kehään ja arpajaisiin: Best Friend, Racinel, Palkintotukku-Kääty Oy, VÖNER, Filmtown, Hesburger, Suomen 3M, Megamyynti Areena Orimattila, Musti ja Mirri Syke, Biofarm, Makuafoods, Olini Oy, HauMau Eläintarvikeliike, Painokisällit OyViking Line, GoGift, Clas Ohlson Sello ja nimetön lahjoittaja.

Kiitos paikalla olleet Vainu Eläinetsijäkoirat ry, Rescueyhdistys Kulkurit ry, Koirakoulu Ilo ja Animalia ry.

Kiitos kuljetusavusta Ardi Saardi / One Building Oy

Kiitos upeille tuomareille Ida Leino/ Kennel Deluxe Desire's, Sanna Koski / Kennel Chosen Tricks, Natalia Laurinantti/Kennel Rosaleya, Maria Guzenina ja Kirsi Cordiesse /Kennel Cordiesse, sekä hienoille kehäsihteereille Riikka Alvik, Mira Kurki, Anne Vepsäläinen/Tmi Karvamasu ja Suvi Junikka.

Suuri kiitos myös kaikille vapaaehtoisille, jotka autoitte meitä tekemään tapahtuman ja leivoitte buffaan herkulliset tarjottavat: Ira Havulehto, Lisbeth Savelius, Liisa Kurki, Helena Tuulivuo, Jenni, Paola Laitinen, Tuomas Nurminen, Katja Miettinen, Raija Lahti, Leena Kaasinen, Christa Wilkman, Mirva Suomilammi, Marjo Kukkonen, Laura Kemppainen ja Saija Lönnqvist.

Ja ennen kaikkea kiitos mahtavalle puuhanaisellemme, Katarina Kaasiselle, joka hoiti upeasti tapahtuman organisoinnin.

Tulokset

Sitten tuloksiin:

KEHÄ 1

Pienet koirat – Tuomarina Ida Leino/Kennel Deluxe Desire's, kehäsihteerinä Riikka Alvik

PUN1 Marvel (om. Aicha Linden)

PUN2 Dodi (om. Maija Hyötyläinen)

PUN3 Isla (om. Anni Ala-Outinen)

SIN1 Roni (om. Susanna Mikkonen)

SIN2 Jade (om. Minna Jokinen)

SIN3 Riemu (om. Petra Niemenpalo)

KEHÄ 2

Veteraanit – Tuomarina Sanna Koski/Kennel Chosen Tricks, kehäsihteerinä Mira Kurki

PUN1 Satu (om. Tuire Rissanen/Ella Leino)

PUN2 Milla (om. Minna Vahlström)

PUN3 Luna (om. Jenni Wilen)

SIN1 Bumla (om. Maria Ruotsalainen)

SIN2 Christa (om. Ritva Hartikainen)

SIN3 Läntti (om. Ville Virkkunen)

Isot koirat – Tuomarina Sanna Koski/Kennel Chosen Tricks, kehäsihteerinä Mira Kurki

PUN1 BIS1 Viivi (om. Pirjo Pöllä)

PUN2 Fedja (om. Katariina Väätänen)

PUN3 Bob (om. Saara Hakoski)

SIN1 BIS2 Mix (om. Miia Lemmetyinen)

SIN2 Röpö (om. Klaara Viisanen)

SIN3 Elli (om. Minna Vahlström)

KEHÄ 3

Lapsi ja koira – Tuomarina Maria Guzenina, kehäsihteerinä Anne Vepsäläinen/Tmi Karvamasu

1. sija Bambi (om. Nilla)
2. sija Luna (om. Ella Lehto)
3. sija Dille (om. Kia Kuparinen)

X-rotu – Tuomarina Natalia Laurinantti/Kennel Rosaleya, kehäsihteerinä Anne Vepsäläinen/Tmi Karvamasu

1. sija Oili (om. Ella Lauronen)
2. sija Veera (om. Marinka Laine)
3. sija Skidi (om. Eira Sukki)
4. sija Taiga (om. Heidi Ikonen)

KEHÄ 4

Pennut – Tuomarina Kirsi Cordiesse /Kennel Cordiesse, kehäsihteerinä Suvi Junikka

PUN1 BIS3 Frida (om. Noora Kolari)

PUN2 Ray (om. Milla Mustikka)

PUN3 Nuppu (om. Johanna Kokkonen)

SIN1 Olga (om. Elina Järvensivu)

SIN2 Tipu (om. Nikolina Blomstedt)

SIN3 Gemma (om. Jasmiina Kivioja)

Junior Handler – Tuomarina Kirsi Cordiesse /Kennel Cordiesse, kehäsihteerinä Suvi Junikka

PUN1 Marvel (om. Aicha Linden)

PUN2 Ray (om. Milla Mustikka)

PUN3 Bob (om. Ella Lauranen)

SIN1 Luna (om. Ella Lindberg)

SIN2 Budjet (om. Anne Koivisto)

SIN3 Usko (om. Ainokaisa Ikonen)

BEST IN SHOW

BIS1 Viivi (Isot koirat) (om. Pirjo Pöllä)

BIS2 Mix (Isot koirat) (om. Miia Lemmetyinen)

BIS3 Frida (Pennut) (om. Noora Kolari)

Nakkikisassa kaksi nopeita olivat:

1. Elli (om. Minna Vahlström)
2. Milla (om. Minna Vahlström)

Temppukisan parhaat:

1. Bob (om. Saara Hakakoski)
2. Bumla (om. Maria Ruotsalainen)
3. Tove (om. Saga Örn)

Valitettavasti kuvaajamme sairastui, emmekä saaneet korvaajaa tilalle. Tapahtumaamme ei siten taltioitu kuviin ihan niin kuin olimme suunnitelleet. Tässä kuitenkin muutama kännykkäkuva tapahtumasta (Kiitos myös näistä Mira Kurki ja Ida Leino.)

Ensimmäisessä kuvassa BIS Viivi