Pk-Esy - 10 vuotta eläinten puolesta -valokuvanäyttely

Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistys järjestää Pk-Esy - 10 vuotta eläinten puolesta -valokuvanäyttelyn juhlistaakseen 10-vuotta kestänyttä vapaaehtoistyötään luonnonvaraisten eläinten hyväksi. Näyttelyssä on kuvia vuosien varrella luonnonvaraisten eläinten hoitolassa hoidossa olleista eläimistä. Valokuvia tauluiksi ovat muokanneet yhdistyksen vapaaehtoiset ja ne ovat kaikki myynnissä yhdistyksen huuto.net-sivulla http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/2332352 (myyjätunnus: pk-esy). Kaikki taulujen myynnistä saadut tulot käytetään luonnonvaraisten eläinten hoitolan toiminnan ylläpitämiseen (mm. ruokaa, lääkkeitä ja tarvikkeita). Näyttely kiertää pääkaupunkiseudun kirjastoissa seuraavan aikataulun mukaisesti:

• Vantaa: Myyrmäen kirjasto, 1.-20.9.

• Helsinki: Vuosaaren kirjasto, 17.-31.10.

• Espoo: Viherlaakson kirjasto, 4.11.-1.12.

Hanki nyt siis hyvää tekevät joululahjat ja vältä stressi. Taulut toimitetaan ostajille joulukuun alussa näyttelyn loputtua.