Lahjoittaminen

Rahalahjoituksella autat meitä auttamaan!

Poliisihallitus on myöntänyt Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistykselle toistaiseksi voimassa olevan rahankeräysluvan 18.5.2021. Lupa on voimassa koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta. Lupanumero on RA/2021/646.

Rahankeräystilin numero: FI97 5447 0620 0861 32

Yleinen viitenumero: 5555

Jos haluat kohdentaa lahjoituksen luonnonvaraisten eläinten auttamiseen, käytä viitenumeroa 4446

Erilliset lahjoitusviitteet

Tällä hetkellä meillä on yksi erillinen viite:

4459 Siilikeräys (apua orvoksi jääneille ja loukkaantuneille siileille)

Yllä mainittu pankkitili on tarkoitettu vain lahjoituksia varten, muissa maksuasioissa otathan yhteyttä pk-esy(at)pk-esy.fi

Muut lahjoitustavat

Meille voi tehdä lahjoituksia myös MobilePayn kautta! Numero on 17090. Voit lisätä tällöin kommenttikenttään jonkin tällä sivulla mainitun viitenumeron ohjataksesi lahjoituksen tiettyyn tarkoitukseen. Huomiothan, että tämä numero on vain lahjoituksia varten, eikä sitä saa käyttää esim. tuotemyyntien maksamiseen.

Löydät myös Facebook-sivultamme ”Lahjoita”-napin, jonka kautta voit tehdä lahjoituksen. Facebook välittää lahjoitukset meille lyhentämättömänä. Järjestämme Facebookissa myös varainkeruukampanjoita.

Kiitos eläinsuojelutyön tukemisesta!

Rahankeräyksellä kerättävät varat käytetään luonnonvaraisten ja lemmikkieläinten hyvinvoinnin edistämiseen. Varoilla hankitaan ruokaa, lääkkeitä ja hoitotarvikkeita eläimille. Lisäksi varoja käytetään eläinlääkärikustannuksiin, muihin eläinten hoitokuluihin ja eläinten hoitotyöstä aiheutuviin kuljetuksiin. Varoja käytetään myös luonnonvaraisten eläinten hoitotiloihin ja ja niiden käyttöön liittyviin kuluihin. Varoja käytetään sitä mukaa kun niitä kertyy ja edellä mainittuja kuluja syntyy.